Over ons

Els.JPG

Els Pereboom

Ik heb ruim 30 jaar praktijkervaring als diëtist.

Ik heb gewerkt in de thuiszorg en kreeg in 2010 de kans om mijn eigen praktijk op te starten.

Mijn specialisatie ligt bij ouderen, oncologie en de chronisch zieke mens en werk hierbij samen met meerdere disciplines (hulpverleners).

 

Als kind hield ik van koken en bakken, en maakte daarbij graag gebruik van verse ingrediënten uit de moestuin van mijn ouders. Deze interesse in voeding was voor mij een reden om te starten met de opleiding diëtetiek en ik gebruik deze kennis nog dagelijks in de praktijk.

Ik help graag mensen hun conditie te verbeteren door middel van een goede voeding. Dit in overleg met u samen, om uw doel te bereiken. Voeding kan heel veel kracht geven, waar ik graag iedereen in wil ondersteunen.

Ilona.JPG

Ilona Besseling

Ik ben in 2016 afgestudeerd als diëtist.

Om mijn cliënten van goede informatie te kunnen voorzien ga ik regelmatig naar bijscholingen om van de laatste ontwikkelingen op de hoogte te blijven.

Op 1 september 2017 ben ik als diëtist in dienst getreden bij diëtistenpraktijk Els Pereboom.

In 2017-2018 heb ik tevens in een verpleeghuis gewerkt, waar ik veel ervaring met kwetsbare ouderen heb kunnen opdoen.

Mijn specialisme is diabetes, hoge bloeddruk, hoog cholesterol en het FODMaP dieet.

Niemand is hetzelfde, dus vind ik het belangrijk dat ik een persoonlijk advies kan geven dat voor de cliënt dagelijks uitvoerbaar is.

Maud Peperkamp

Hoi mijn naam is Maud Peperkamp en in Juli 2022 ben ik afgestuurd als diëtist. Mijn interesse in gezonde voeding en leefstijl zorgt ervoor dat ik met veel passie cliënten begeleid met het behalen van persoonlijke doelen. Hierbij luister ik naar de individuele hulpvraag en gebruik ik graag mijn creativiteit bij het geven van persoonlijke adviezen, ieder mens is anders en hier pas ik dan ook graag de begeleiding op aan. Naast mijn werk als diëtist volg ik de (pre)master gezondheidswetenschappen om mijn kennis nog verder te verbreden. 

foto janine zuiderduin.jfif

Janine Zuiderduin

In 2022 ben ik afgestudeerd als diëtist. Mijn passie voor gezonde voeding groeide al vanaf klein kind toen ik aan topsport deed. Ik vind het belangrijk dat mijn adviezen passen bij u. Om dit te behalen luister ik goed naar wat uw doelen en wensen zijn. Samen komen wij tot een advies wat bij uw leefstijl past.